'Tacos' vegetarians amb fesols i carbassa
Imatge i recepta original: shoothecook.es
INGREDIENTS
-
2 tasses de carbassa tallada a daus petits
-
1 tassa de fesols cuits
-
1 tassa de fulla verda: canonges, espinacs…
-
1 advocat madur
-
1 cogombre a rodanxes fines
-
2 ravanets tallats a rodanxes fines
-
1 tros de formatge feta
-
1 llima
ELABORACIÓ
Preescalfem el forn a 180°C. i preparem una safata amb paper vegetal per anar al forn.
Col·loquem els trossos de carbassa a una safata per al forn, barregem en un got una cullerada d'oli amb ¼ culleradeta de comí i ¼ culleradeta de pebre dolç o picant. Afegim aquesta barreja damunt la carbassa i ho remenem bé. Ho posem al forn durant 20’ a 180°C.
Mentrestant, dins un bol, triturem l'advocat amb una forquilla i afegim un rajolí de suc de llima, sal i pebre al gust. Ho reservem.
Per muntar els tacos primer escalfem les coquetes de blat de moro al microones o a la paella amb oli. Les escalfem un minut per cada costat o fins que agafin calor i quedin toves per poder-les doblegar.
Col·loquem les rodanxes de cogombre al centre de la coqueta i per sobre li afegim les fulles verdes. Afegim la carbassa, els ravanets, els fesols i un parell de cullerades de l'advocat triturat. Per acabar esmicolem una mica de formatge feta per sobre. Pots servir uns trossos de llima per exprimir sobre els tacos, boníssim!