La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
22 gener 2025 · 604
autor@
Oidà




Salmó amb salsa d'all i llimona

Recepta original i imatge: annarecetasfaciles.com
 

Ingredients

Per a 3 persones
 
  • 600 g de salmó
  • 2 dents d'all
  • 3 cullerades de mantega (60 g)
  • Suc de 1/2 llimona
  • 3 branquetes de julivert
  • Oli d'oliva, sal i pebre


Preparació

 
Posa un rajolí d'oli en una paella i, mentre s'escalfa, condimenta el salmó amb sal i pebre al gust per ambdues cares. Quan l'oli estigui calent, posa el salmó a la paella amb la pell cap avall. Cuina de 3 a 4 minuts a foc mitjà-alt per cada costat i mou-lo de tant en tant perquè es cuini de manera uniforme.
 
Col·loca el salmó amb la pell cap avall. Afegeix la mantega i els alls picats i, mentre aquests es cuinen, ruixa el salmó amb la salsa que es va generant.
 
Incorpora les rodanxes de llimona, el suc de mitja llimona i les fulles de julivert picades. Quan la mantega s'hagi daurat, retira del foc. Aquest procés dura uns 2 o 3 minuts.
 
Serveix en una safata o plat ben regat amb la salsa i amb les rodanxes de llimona al costat.
 

Els meus consells per preparar Salmó en salsa d'all i llimona:
 
Amb el suc de mitja llimona és suficient per donar-li un toc cítric, però si t'agrada amb més sabor a llimona, pots afegir-ne una mica més.
És important que el retiris del foc quan la mantega s'hagi acabat de daurar.
El salmó és un peix que sol agradar a tothom i té tantes formes de preparar-lo que és un d’aquests peixos molt pràctics.
 








Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Mel de milflors 1kg
Mel de milflors 1kg

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...