Rubrum.Bio: Soc en Mark de 47 anys i soc productor agroecològic del Vallés Oriental.
Mireu quines receptes ens proposen des de comcoureunou!
Tres receptes senzilles i delicioses per fer amb ous! Us animem a fer un cop d'ull a la web, on a més a més, podreu descobrir altres curiositats i trucs de cuina relacionats amb els ous 😋
Res de més senzill que fer una deliciosa torrada d’alvocat i ou.
Per fer-ho, cuineu els ous mollet. Mentrestant, talleu l’alvocat i torreu una llesca de pa. Disposar l’alvocat i els ous, poseu alguns pinyons per sobre. També podeu posar-hi escalunyes.
Dinar d’estiu
Aquí teniu una deliciosa amanida mixta, un alvocat “farcit” amb una mica de salsa de formatge i una mica de formatge ratllat, amanida, espaguetis de carabassó, un ou dur, tomàquets. Senzill i efectiu. Afegiu el que us faci feliç, perquè encara és important divertir-vos.
Ou mollet arrebossat
Preparem un ou mollet tradicional. Després de deixar-lo refredar, el passem per la farina, un ou batut i finalment l’arrebossem amb pa ratllat.
El fregim entre 1 i 2 minuts en una paella amb mantega sense parar d’untar-lo.
El podem sevir amb una petita amanida de canonges amb una mica de vinagre de poma i sal de sésam.
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!