La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
07 juny 2023 · 1798
autor@
Oidà




Mandonguilles de peix

Imatge i recepta original: boooonissim.cat 

 

Ingredients:

  • 1/2 kilo de lluç 
  • molla de pa, uns 125 grams
  • 1 got de llet calenta
  • 1 dent d´all
  • 1 cullerada de julivert picat
  • 1 ou
  • farina
  • 1 ceba
  • brou de peix
  • oli,
  • sal
 

Elaboració:
 

Si no tenim brou de peix ja fet, el podem fer aprofitant el cap i les espines del lluç fresc bullint-ho juntament amb una ceba i una pastanaga. Uns 20 minuts.

 
Agafem el lluç (fresc o congelat) i el posem en un cassó amb llet, quan comencin a aparéixer bombolletes el retirem i el passem pel colador. Part d'aquesta llet la utilitzarem per remullar la molla de pa.
 
Barregem els ingredients per a les mandonguilles: julivert picat, all picadíssim, una mica de pa ratllat, el rovell d´un ou i el lluç esmicolat.
 
Donem forma a les mandonguilles, les enfarinem i les fregim lleugerament, deixant-les una mica crues per dintre.
 
Per fer la salsa sofregim la ceba, quan estigui a punt li afegim un cullerada de farina i barregem bé. Seguidament ho reguem amb el brou de peix i ho deixem coure uns 10-15 minuts.

Colem la salsa i la incorporem a la paella, acabem de coure les mandonguilles durant uns 10 minuts.

Ja les tenim a punt per servir!

Bon profit!


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'alÃ...