Endívies a la planxa amb formatge blau i nous
imatge i recepta original: directoalpaladar.es
Ingredients
-6 unitats-
-
3 Endívies
-
20 g mantega
-
75 g de formatge blau
-
75 g Nata líquida per cuinar
-
6 nous pelades
-
Sal
-
Pebra negra mòlta
-
Oli d'oliva verge extra
Elaboració
Fonem la mantega en un cassó i afegim el formatge blau esmicolat. Barregem al mateix temps que es va escalfant i quedi integrat.
Afegim la nata líquida, salpebrem i cuinem el conjunt a foc suau un parell de minuts. Reservem.
Tallem les endívies en dues meitats iguals, tallades longitudinalment. Salpebrem i untem amb oli d'oliva la part on hem tallat. Les col·loquem cap per avall sobre la planxa ben calenta i les marquem durant 3 minuts o fins que quedin daurades.
Donem la volta a les endivies i les cuinem un parell de minuts més. Retirem de la planxa.
Les servim regant-les amb la salsa de formatge blau i les nous esmicolades.
Un entrant fàcil i bo!