Curry de cigrons
imatge i recepta original: Shoot the cook
Ingredients
Per a 3-4 racions
-
1 pot gran de cigrons
-
1 ceba finament picada
-
2 alls picats o ratllats
-
½ carbassó a daus
-
1-2 cullerades de curry en pols
-
¼ culleradeta de pebre vermell picant (opcional)
-
½ got de tomàquet triturat o fregit
-
150 ml de llet de coco o nata vegetal
-
600 ml d’aigua o brou de verdures
Elaboració
En una cassola, salteja la ceba amb una mica d’oli i sal durant 8 minuts. Afegeix-hi l’all i el carbassó, i sofregeix durant 5 minuts més.
Afegeix-hi el curry i el pebre vermell picant si vols. Dona-li un parell de voltes, incorpora el tomàquet i deixa reduir 5 minuts.
Incorpora-hi els cigrons, la llet de coco i l’aigua. Porta-ho a ebullició i després deixa-ho coure a foc baix durant 20 minuts. Un cop llest, tasta-ho i ajusta de sal.
Serveix-ho amb arròs per tenir un plat vegà ben complet. Pots afegir-hi unes gotes de suc de llimona, que li dona un toc genial al curry.
Notes
Conservació: sense l’arròs, es pot guardar a la nevera un màxim de 3-4 dies. També es pot congelar.
L’arròs conserva’l com a molt durant 2 dies a la nevera.