-
1 apirave
-
5 pastanagues grans
-
1 cebaa
-
4 branques de romaní fresc
-
2 tasses de beguda d'ametlla
-
300 ml. d' aigua
-
sal
-
oli d'oliva verge extra
Per a la decoració:
Elaboració:
En primer lloc pelem les verdures i les tallem a daus.
Fregim la ceba en una cassola amb una cullerada d'oli d'oliva.
Quan veiem la ceba transparent li afegim l'apirave, remenem durant un parell de minuts i li afegim les pastanagues tot remenant un parell de minuts més.
Afegim l'aigua juntament amb les branques de romaní i un pessic de sal. Tapem la cassola i ho cuinem durant 10 minuts.
Passat aquest temps o quan veiem que la verdura ha quedat cuita, li afegim la beguda d'ametlla i ho triturem tot fins a obtenir la textura de crema.
Ho podem amanir amb unes gotes de vinagre de poma i decorar la crema amb unes xips de col kale.
Aquesta crema és ideal per aquest temps de tardor! Que aprofiti!