Amanida de cigrons i tomàquets secs
Imatge i recepta original: saborgourmet.com
INGREDIENTS
-
Fulles verdes (canonges, espinacs, rúcula... etc)
-
Tomàquets secs en oli d'oliva
-
Pinyons
-
Formatge parmesà
-
Sal
-
Oli d'oliva verge extra
ELABORACIÓ
-
Renta bé les fulles que hagis triat per l'amanida i deixa-les escórrer i assecar bé. Col·loca-les en una safata o font i afegeix una mica de sal per sobre
-
Incorpora els cigrons, pots fer servir cigrons ja cuits o cuinats per tu.
-
Afegeix els tomàquets secs al gust, si ja estan conservats en oli d'oliva no cal hidratar-los, si estan del tot secs hauràs d'hidratar-los prèviament.
-
Incorporem el formatge parmesà i un grapat de pinyons i amanim al gust
Una amanida ben fresqueta per aquests mesos d'estiu! Bon profit!