La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Nadine Campos
Horta de la Tuka
peix a casa
Laura Solans
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
Mel dels Erms
12 abril 2023 · 2145
autor@
Comarques al plat - Jo cuino en català
Comarques al Plat




Com fer un bon SOFREGIT per l'ARRÒS

Receptes del BAIX EMPORDÀ - COMARQUES AL PLAT
 
Com fer un bon SOFREGIT per l' ARRÒS de PEIX , el SOFREGIT CATALA, el sofregit de CEBA
 

Ingredients:

  • 2 cebes de figueres grans
  • 1 tomata madura
  • 1 gra d'all
  • 1/2 got de vi ranci o brandy
  • oli d'oliva
  • aigua







Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Comarques al plat - Jo cuino en català
Comarques al Plat

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'al...