La teva veu
Reeducant ...
Laura Sola...
Laura Cros...
Jordi Bosc...
Casa Bella...
Oidà!
Mas Jalech
EcoBouleva...
Comarques ...
La Circula...
peix a cas...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Nadine Cam...
Daniele Di...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
21 febrer 2023 · 1075
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA




FESOLS de SANTA PAU amb CALAMARSONS i ROVELLONS

Cuinem la Recepta de FESOLS de SANTA PAU amb CALAMARSONS i ROVELLONS, Gastronomía LA GARROTXA | COMARQUES AL PLAT

Descobreix aquesta recepta!





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA

NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA és un canal de cuina en català el lema del qual és “entendre els processos ens farà millors cuiners”. 

Més que receptes, que també n'hi ha, la idea és comprendre què passa i perquè a la nostra cuina. 

Actualment el canal se centra en elaboracions amb làctics, des de fer a casa llet en pols a arribar a fer un formatge camembert.

Cuina, receptes i barbarismes a tutti li quanti!

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...