La teva veu
Reeducant ...
Laura Sola...
Laura Cros...
Jordi Bosc...
Casa Bella...
Oidà!
Mas Jalech
EcoBouleva...
Comarques ...
La Circula...
peix a cas...
El Rinclow...
Xevi Gonza...
CataNostru...
NO ÉS MÀ...
Nadine Cam...
Daniele Di...
Peixaterie...
Receptes E...
Yolanda - ...
Molí de l...
Elisenda S...
Món Ferme...
Marina Mir...
BonaTerra
Albert «C...
Mel dels E...
La Vegana ...
04 octubre 2022 · 780
autor@
Món Ferment
Aprèn a fer fermentats amb Món Ferment

Ara que hem entrat en la tardor, és un bon moment per reforçar el nostre sistema immunitari. Els fermentats ens ajuden a millorar la nostra microbiota per tenir una bona defensa.
 
M’agradaria compartir el procés d’elaboracions de fermentats amb tu, i que t’animessis a preparar-los tu mateixa des de casa.
 
Fàcil, divertit i saludable! 😊
Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa

Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Món Ferment

Tot un 𝐌Ó𝐍 de 𝐅𝐄𝐑𝐌𝐄𝐍𝐓s que pots fer a casa. ⁣
Una font de probiòtics per millorar la teva salut digestiva 
Divulgació, tallers i cursos

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...