La teva veu
Nadine Campos
Eco Agricultura MARJALA
Laura Crosas Gonzalez
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Associació Manou
Ton Rimbau
Oidà!
Horta de la Tuka
peix a casa
Laura Solans
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Receptes Express
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
Marina Miralles
BonaTerra
Albert «Cocina de»
Mel dels Erms
01 juny 2022 · 515
autor@
La Vegana Mandrosa




Propostes de torrades dolces sense sucres afegits

Si estàs cansat d’esmorzar sempre el mateix, vinc a suggerir-te dues idees prou originals i fàcils de preparar, que a més estan boníssimes i et deixaran satisfet durant hores.
 
 
Mira que m’agraden el porridge i els batuts, però a vegades res supera una bona torrada. En aquest cas, una bona torrada dolça... Però res de la típica torrada de mantega i melmelada... Avui et proposo una alternativa igual de bona que ens estalvia els sucres afegits de la melmelada, i ens aporta les vitamines i minerals de la fruita fresca. Què més vols per començar el dia?
 
 

Ingredients:

  • una llesca de pa de pagès (o dues de petites)
  • mig plàtan
  • un grapat de fruits vermells (nabius, maduixes, etc).
  • una cullerada de tahín
  • una culleradeta de llavors de cànem
  • un pessic de sal (opcional)
  • un polsim de canyella (opcional)
 
 

Procediment:

Si tenim els fruits vermells congelats, els descongelem un moment al microones o en un pot a foc baix.
 
Torrem el la nostra llesca de pa i la tallem per la meitat. Hi escampem la cullerada de tahín i, per sobre, en una meitat li posam els fruits vermells i, en l’altra, el plàtan a rodanxes o bé aixafat. Per sobre hi tirem llavors de cànem o de carbassa, un pessic de sal i una mica de canyella, si ens agrada.
 
 
Espero que us agradi!
 
 
 
Com sempre, podeu veure el resultat al meu instagram:

 

 



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Vegana Mandrosa

Hola! Em faig dir "la vegana mandrosa", però les meves receptes són per a tothom: vegans, no vegans, mandrosos o no ;) Benvinguts!

Et vull animar a incorporar algunes de les meves creacions al teu dia a dia perquè mengis més plantes, que són sanes pel teu cos, cap, butxaca, i per aquest planeta meravellós on tenim la sort de viure <3

No sóc nutricionista (!), però fa 4 anys que m'alimento a base de plantes i he fet bastanta recerca sobre el tema. El meu metge em diu que segueixi fent el que estic fent, ha ha.

Què més? M'agrada el moniato! I les nabius! I l'hummus! Menjo més variat ara que quan era omnívora, la veritat. M'agrada debatre i compartir idees, i no et jutjaré pel simple fet que no siguis veggie, jo tampoc no ho era.

Salut i plantes :)

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes provençals
Herbes provençals

Ecoalimentaria: Tenda oberta al 2010 a Horta, amb distribució a domicili a Barcelona ciutat i província. Fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat i més de 1000 productes eco.