La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
25 gener 2024 · 842
autor@
Formatgeria Mas d'Eroles
Formatgeria Mas d'Eroles




Katxapuri, pa amb formatge típic de Georgia

Per la massa:
  • 600 g farina de força
  • 12 g llevat fresc de forner
  • 150 g aigua
  • 150 g llet
  • 1 ou
  • 12 g sal
  • 5 g sucre
  • 20 g oli
 
Amasar i deixar cobert fermentar 1 o 2 hores
 
Fer 4 parts
 
Amassar fruncint i deixar reposar 5 minuts
 
Estirar cada massa en forma oval
 
Al mig posar 1 Escaldat ratllat amb un ou batut, sal, nou moscada
 
Lligar pels extrems deixant el mig obert
 
Enfornar a 220 °C 12 o 14 minuts
 
Pintar amb ou els costats i posar un ou cru al mig
 
Tornar a enfornar 5 minuts
 
Posar un tall de mantega a sobre i servir
 

Les arrels m'han traït, no me pogut resistir a posar un bocí de sobrassada, és que és tant escaient...... Aniria bé fer un clot per l'ou... O no posar tant formatge.... 🤪





Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Formatgeria Mas d'Eroles
Formatgeria Mas d'Eroles

Al Mas d’Eroles, situat al bell mig de l’Urgellet, s'elaboren amb llet ecològica, crua i sencera de vaca bruna els nostres formatges.
Un cop per setmana elaborem també formatges de llet crua d'ovella provinent de Corroncui.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà 0,15gr
Safrà 0,15gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...