La teva veu
mel el remei
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Solans
Formatgeria Mas d'Eroles
Clot de les Soleres
Oidà!
Nadine Campos
Avui Sortim
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
Món Ferment
29 maig 2024 · 273
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres




Visita el celler del Clot de les Soleres

Des del Clot de les Soleres estem preparant jornades de visita al celler per als mesos vinents.

De moment hem obert el 29 de juny i el 13 de juliol. Farem una visita als camps i al celler i després un petit tast. Dinarem amb els nostres vins.

Si esteu interessats podeu contactar-nos per telèfon (621095155) i us contem un poc més sobre les visites.

Salut i bon vi!


Clot de les Soleres
Clot de les Soleres

- Clot de les Soleres: Vi Artesà, Natural i Sostenible - Benvingudes a l'apassionant món del Clot de les Soleres, un projecte vitivinícola amb una visió única i personal, compromesa am...






Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Clot de les Soleres
Clot de les Soleres

Clot de les Soleres: Vi Artesà, Natural i Sostenible

Benvingudes a l'apassionant món del Clot de les Soleres, un projecte vitivinícola amb una visió única i personal, compromesa amb la terra, el territori i la sostenibilitat. Des de la finca Heretat Ferrer de la Vall de Piera, a l'Anoia, el Carles a la vinya i amb la Montse al celler, amb cura i paciència, junts creen vins sans, naturals i autèntics que reflecteixen la seva passió per la vinya.

A Clot de les Soleres, la filosofia és clara i directa: respectar la terra i la vinya per tal que cada varietat s'expressi lliurement en cada ampolla. Els seus vins naturals són el resultat d'un procés minimalista, de vinificacions simples i pures, on no s'utilitza cap producte químic ni es filtra ni clarifica. Sense treure ni afegir-li res. Raïm esdevé most, que es converteix en vi. Aquesta autenticitat es troba en cada glop, transportant-te a la terra mateixa d'on provenen els raïms.

El Clot de les Soleres destaca pel vincle entre les vinyes i el celler. Aquest es troba enmig de les vinyes, d'on neixen tots els raïms amb els que es treballa. Tots els vins que s'elaboren són monovarietals que expressen purament les seves característiques i condicions climàtiques d'aquella anyada.

Cada gota de vi del Clot de les Soleres està impregnada amb l'amor i la dedicació de Carles i Montse. Aquest projecte va més enllà de l'elaboració de vi; és una oda a la terra, a la paciència i al respecte per la natura. Així que, quan gaudeixis d'una ampolla del Clot de les Soleres, estàs tastant l'autenticitat d'un projecte que captura l'esperit de la terra i la passió dels seus creadors.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Cervesa BdeGust eco
Cervesa BdeGust eco

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...