Vinagreta de maduixa
            
               Coneixes la vinagreta de maduixa? Una manera senzilla i dolça d'acompanyar les amanides de primavera. I plena de vitamina C!
            
            
            
            
             
            
            
            
             	 
	 
	Ingredients: 
	- 
		4 maduixes
 
	- 
		un bon raig de xarop d’atzavara (agave)
 
	- 
		4 cullerades d’oli
 
	- 
		2 cullerades de vinagre de mòdena
 
	- 
		sal i pebre 
 
	 
	Recepta: 
	 
	En un pot hi posem tots els ingredients i els triturem fins que quedi una salsa ben fina i emulsionada.
	 
	Després, es passa per un colador per treure’n les llavors de les maduixes. I ja es pot fer servir per amanir qualsevol cosa. Amb una mica d’enciam o fulles d’espinacs, alvocat, nous i maduixes, amanits amb aquesta vinagreta, tindràs un entrant fresquet de primavera! 
	
	.jpg)