La teva veu
Mas Jalech
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Eco Agricultura MARJALA
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
20 setembre 2023 · 847
autor@
Xeixa




Taller de Pa amb Farines Antigues

Llega el otoño y con él vuelve el pan!!
 
Os ofrezco estos dos talleres otoñales de elaboración (uno en sábado y otro en domingo) destinados a personas que ya hayan experimentado con masas y quieran ampliar conocimiento. 
 
Habrá una parte teórica, dónde hablaremos de etnografia del pan, diferencias entre harinas y tipos de molienda,  masa madre y otros fermentos, cualidades nutricionales, etc.
 
La sección práctica incluye la elaboración de tres panes:
 
Centeno y panes sin amasado.
Espelta integral.
Y un pan de Xeixa con fermentación retardada en frío. 
 
Usaremos diferentes técnicas de amasado (a mano y en amasadora), plegado y formado.
 
Podremos observar diferentes puntos de fermentación, cortes y grellados, así como las variables necesidades de horneado (temperatura y humedad).
 
Podréis hornear vuestro pan en horno de leña y elaborar vuestra propia pizza para el almuerzo.
 
Por supuesto, os llevaréis vuestras elaboraciones y un poquito de masa madre.


Xeixa
Xeixa

Xeixa es un obrador de pa artesá amb conciencia sostenible on es traballa amb farines antigues de proximitat, ecológiques i recént moltes, massa mare i forn de llenya.



Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Xeixa

Xeixa es un obrador de pa artesá amb conciencia sostenible on es traballa amb farines antigues de proximitat, ecológiques i recént moltes, massa mare i forn de llenya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Safrà del Montsec  1/2 gr
Safrà del Montsec 1/2 gr

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...