La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
19 desembre 2022 · 978
autor@
La Circular




Recepta de galets de Can Sunyer, horaris i comandes

HORARIS DEL 19 AL 24 DE DESEMBRE

 
Dilluns: 11h a 13.30 i 17h a 20h
Dimarts, dimecres i dijous: 9.30 a 13.30 i 16.30 a 20h (dijous fins les 20.30)
Divendres: 9.30 a 14.00 a 16 a 20h
Dissabte : 9.30 a 14.30 i de 16 a 18h
 
 
I també, la Magda i la Jerusa, les nostres pageses de la masia Can Sunyer de La Garriga ens envien una petita recepta de galets per fer durant aquestes festes o quan ens agradi. 
 
Aqui teniu la cistella d'aquesta setmana. Si voleu els ingredients per la recepta, demaneu los abans de dilluns i us ho prepararem pel dijous!
  • CISTELLA MITJANA 15 € Bledes, manat de remolatxa, bossa de brou ( patata, tros d'api, nap, xirivia, porro i pastanaga), manat de cebes tendres i coliflor nova de Can Sunyer.
  • CISTELLA GRAN 21 € Bledes, manat de remolatxa, bossa de brou ( patata, tros d'api, nap, xirivia, porro i pastanaga i tros de carabassa), manat de cebes tendres, coliflor nova de Can Sunyer, mongeta tendra i manat d'espinacs.
La comanda de la cistella s'ha de realitzar a través del correu electrònic o per whatsapp abans de dilluns a les 10h i recollir-la  el dijous.
 
No dubteu en encarregar els productes que necessiteu ( fruita, verdura, lactics, fleca).



 
 
PANS I FLECA DE MAS BELLPUIG  
I com sempre, continuem amb les comandes pels productes de fleca de Mas Bellpuig. Us enviem l'enllaç per realitzar la vostra comanda, abans de dimecres a les 13h  a recollir a partir de dijous a les 17h.
 
Però també rebem pans i productes de fleca els dimarts!
Comanda fleca Mas Bellpuig
 
AQUEST ANY:
MENYS PRODUCTES ANIMALS
A LA TAULA DE NADAL!
MENUS I PLATS ECO I VEGÀ
Restaurant La Cookesa, Granollers
A encarregar abans del 19/12 a La Circular ( disponible el 24/12)
 

 

PROPERS TALLERS EN UN COP D'ULL:

NOVETAT: Amunt les defenses! A carrèc de Alex Bosch, nutricionista col·legia.Pots visualitzar la xerrada en streaming quan vulguis. Preu 10€.
21/12: Banc de llet: tornar a la feina sense deixar la lactància, a càrrec de Maribel Gutierrez, logopeda i assessora en lactància. ( taller de mati o de tarda): 10 € . 
29/12: Neteja facial i rutina de neteja diàra, a càrrec de la Mireia de la Fitocosmètica Del Monsteny


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
La Circular

Projecte d'economia social i solidària: botiga alimentació i altres, amb criteris consum conscient: proximitat, eco, granel. Tallers i xerrades.

A La Circular hi trobaràs productes d’alimentació, fitoteràpia, higiene personal, neteja de la llar i residu zero. Escollim amb molta cura seguint criteris de qualitat, proximitat, producció ecològica, comerç just i mínim impacte ambiental. Per això, potenciem els productes a granel i els provinents de projectes amb un valor social afegit. I tot això, a un preu assequible.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva