Pintxo de pulled pork amb ceba caramel·litzada, salsa barbacoa i foie
Aquest any és el primer que ens presentem a la Ruta del Pintxo de La Garriga i aquest és el pintxo que presentem: Pintxo de Pulled pork amb ceba caramel·litzada, salsa barbacoa i foie.
Boníssim!!
Vine a tastar el pintxo del 14 al 24 de juliol en aquest horari: De dilluns a divendres de 19 a 22h
Si t'ha agradat el pintxo no deixis de tastar els nostres preparats cuinats a baixa temperatura, els has tastat?
Gall d’indi cuinat a baixa temperatura. Gaudeix-lo amb sal, pebre i oli!
“Fajitas” de xai o vedella cuinats a baixa temperatura, amb ceba caramel•litzada, maionesa de mostassa, i sobre un llit d’enciam fresc
Pulled Pork cuinat a baixa temperatura i amb salsa barbacoa elaborada també per nosaltres
Pots encarregar els teus plats directament a la botiga, trucant al telèfon:
El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!