La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Oleic9 by Ocean Amenities SLU
Cor del Montseny
mel el remei
Lleteria Les Feixes
Laura Solans
Or de Vall Major
Nadine Campos
Avui Sortim
Clot de les Soleres
Eco Agricultura MARJALA
Receptes Express
Eco Pagesos
Formatgeria Mas d'Eroles
Oidà!
Molí de les Tinalles
Laura Crosas Gonzalez
L'Encaix Espai de joc
Rete Demos
Carme Pla Sancho
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Elisenda Soler
22 gener 2025 · 223
autor@
Jordi Bosch - Mama Fermenta




Els Millors Restaurants Sense Gluten a Barcelona

Busques un restaurant sense gluten a Barcelona? En aquest article he reunit els millors restaurants sense gluten de tota la ciutat comtal. Bon profit!
 

Barcelona: Un Paradís per als Amants del Menjar Sense Gluten

Barcelona s’ha convertit en una destinació ideal per a celíacs i amants del menjar sense gluten. Des de delicioses pizzes fins a tapes tradicionals, la ciutat ofereix una àmplia gamma d’opcions per a tots els gustos i pressupostos.
 
Sense més preàmbuls, vegem els millors restaurants de la ciutat:
 

En Ville

Ubicació: Carrer del Doctor Dou, 14, 08001 Barcelona
Especialitat: Cuina catalana de mercat sense gluten
Oferta: Plats frescos i saborosos amb ingredients locals
 

Messié Sin Gluten

Ubicació: Carrer de Siracusa, 15, 08012 Barcelona
Tipus: Restaurant pizzeria
Oferta: Varietat de pizzes i altres plats italians sense gluten
 

Pizza Natura

Ubicació: Carrer de Pau Claris, 153, 08009 Barcelona (L’Eixample)
Especialitat: Pizzes sense gluten amb massa de mill i quinoa
Destacats: Opcions veganes disponibles, ingredients frescos de gran qualitat
Recomanacions: Boniato BBQ i mini tacos de vedella
Serveis: Restaurant i servei a domicili
 

Fish & Chips Gluten Free

Ubicació: Carrer de Balmes, 244, 08006 Barcelona
Especialitat: Fish and chips sense gluten
Experiència: Menjar de carrer britànic amb un toc gourmet
 

Conesa

Ubicació: Carrer de la Llibreteria, 1, 08002 Barcelona (Barri Gòtic)
Especialitat: Entrepans sense gluten
Destacat: Famosos pel seu «Pepito de Vedella»
Extra: Ofereixen opcions veganes i vegetarianes
 

La Taguara Arepería

Ubicació: Carrer de Rec, 10, 08003 Barcelona (El Born)
Especialitat: Arepes veneçolanes sense gluten
Oferta: Varietat de farciments i salses casolanes
 

Cal Marius 449

Ubicació: Prop de la Sagrada Família
Tipus: Restaurant i bar de tapes tradicional
Menú: 100% sense gluten
90% del menú sense lactosa
Experiència: Autèntica cuina catalana en un ambient acollidor
 

Copasetic

Ubicació: Carrer de la Diputació, 55, 08015 Barcelona (L’Eixample)
Tipus: Restaurant i cafeteria
Oferta: Esmorzars, brunch i dinars sense gluten
Extra: Opcions veganes i vegetarianes disponibles
 

La Lluna

Ubicació: Carrer de Santa Anna, 20, 08002 Barcelona (Barri Gòtic)
Tipus: Restaurant mediterrani
Característiques: Menú 100% sense gluten
Ambient romàntic en un edifici històric

 

Nota Important

Les dades i horaris poden estar subjectes a canvis. Sempre és recomanable verificar la informació directament amb els restaurants abans de visitar-los.
 
Bon profit i gaudeix de la deliciosa gastronomia sense gluten de Barcelona! 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Jordi Bosch - Mama Fermenta

Hola! Sóc en Jordi Bosch i estic al capdavant de Mamafermenta.
Em dedico a formar particulars i empreses en l'elaboració de pa sense gluten des del 2012.
 
La meva obsessió: tot allò que fermenta.
 
Cap al 2011, després d'uns problemes de salut, vaig decidir treure el gluten de la meva vida. No vaig trigar gaire a adonar-me que el terreny que trepitjava era lleig, molt lleig: els productes sense gluten eren (encara avui) de baixa qualitat i molt cars, accentuant-se el problema en un producte bàsic: EL PA. Com podia ser tan dolent un pa?
 
Vaig decidir començar a fer-lo jo mateix i començar a investigar fent proves i tests. Els resultats els apuntava a la meva llibreta panarra. Quina farina ha aportat més esponjositat? Quina farina ha donat millor sabor? Volum? Color? Crosta?
 
Un dia vaig decidir crear www.mamafermenta.com per traslladar aquí tota aquesta informació i posar-la a disposició del navegant (entra al bloc per veure les publicacions).
 
Què significa Mamafermenta? «Mama» ve de Massa Mare i fermenta ve de fermentació. És un tribut a la màgia del ferment natural més preuat per un forner.
 
Un dia, la Núria Coll, de la revista d'alimentació saludable www.etselquemenges.cat, em va animar a explicar els meus coneixements en un taller de pa sense gluten i des de llavors he estat impartint tallers a diferents aules, entre elles:
 
La Cuina de Babette
Bonsfocs
L'ALMAZen de Dins
INS Escola Hoteleria i Turisme de Barcelona
Casal Torreblanca
Espai CuinarSA
 
Ara, amb el Boom del «gluten free», els obradors necessiten adaptar-se i formar-se per poder oferir als seus clients un producte de la qualitat que es mereixen.

Si necessites formació o assessorament no dubtis a contactar amb mi. També pots passar a l'acció per resoldre els teus dubtes sol·licitant una mentoria on t'explicaré tot el que sé sobre l'elaboració artesanal de pa sense gluten.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Xai de ramat o d’engreix
Xai de ramat o d’engreix

Aniol SL: Xai Ecològic criat dins el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, al terme d'Olot. Segells CCPAE i Fet al Parc. El nostre ramat d'ovella ripollesa té una de les millors p...