La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
06 juliol 2022 · 1589
autor@
Oidà
Agenda d'activitats a Lleida! del 06 al 13 de Juliol!Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa
06 Juliol 2022 00:00h
Activitats d'estiu de la Seu Vella de Lleida

El Consorci del Turó de la Seu Vella ha programat tot un seguit d'activitats adreçades a tots els públics durant els mesos de juliol, agost i setembre de 2022.   A banda de les ?Nits de Lluna plena al Claustre?, tot un clàssic de la programació del Turó, les novetats d'aquest estiu són dues activitats en horari nocturn, ?La Seu Vella de Nit? i ?Postes de sol des de la terrassa del Castell del Rei?.   PROGRAMA D'ACTIVITATS:   ITINERARI AUTOGUIAT PER LA SEU VELLA LA SEU VELLA DE NIT TARDES DE LECTURA AL CLAUSTRE DE LA SEU VELLA POSTES DE SOL DES DE LA TERRASSA DEL CASTELL DEL REI NITS DE LLUNA PLENA AL CLAUSTRE DE LA SEU VELLA     Podeu consultar la informació detallada visitant el web del Turó de la Seu Vella de Lleida.
agenda.cultura.gencat.cat
ALINE MULTIOCI & FINCA ELENA
ALINE MULTIOCI & FINCA ELENA

Tenemos gallinas ponedoras campera con registro, así como cultivamos frutas y hortalizas lo mas ecológico posible. A mas de tener una amplia variedad en Chuches de fruta y tartas de gominolas.


Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Herbes de l'Alt Pirineu
Herbes de l'Alt Pirineu

Cultivem, recolecten, assequem i transformem plantes medicinals i aromàtiques de manera artesanal. Tenim una hectàrea de cultiu en ecològic a Araós (Pallars Sobirà) a 1000 metres d'al...