28 febrer 2023 · 460
autor@
Xevi Gonzalez




Taller defensa personal gratuïta a Navàs

El proper diumenge dia 5 de març de 9:30 a 13:00h. Totalment gratuït i organitzat per l'ajuntament de Navàs, al complex esportiu municipal l'Eix, dintre de les activitats del 8m. Obert a dones majors de 16 anys (14 si ve com a companya d'una responsable major d'edat), i s'aconsella portar roba còmoda i tovallola. Apunteu-vos-hi. us hi esperem!!
 
inscripcions: igualtat@navas.cat

 


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Xevi Gonzalez

Tallers gratuïts d'Autoprotecció i Defensa Personal Femenina.  Grup d'experts en arts marcials i seguretat. Dos instructors titulats específicament en DPF.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Oleic Bovera
Oleic Bovera

Productors des de 1931 de oliva arbequina. Enginyer agronom especilaitzat en elaboració oli oliva