En primer lloc salpebrem les porcions de salmó al gust.
Seguidament preparem la vaporera amb aigua (ha de ser apte per a microones) i col·loquem les porcions del salmó. Tapem i ho posem al microones a màxima potència durant 8 minuts o fins que veiem el salmó al punt. El temps de cocció pot variar segons la mida de les peces de salmó.
Mentres es cuina el salmó piquem l'anet molt fi i ho col·loquem en un bol juntament amb la pell de mitja llimona ratllada, una cullerada i mitja de iogurt natural o iogurt grec i una cullerada de maionesa.
Salpebrem al gust i ho barregem tot molt bé.
Traiem el salmó de la vaporera i ho emplatem amb una mica de salsa cremosa d'anet pel damunt.
Uneix-te a la llista dels dimecres i guanya un val de 10 a 100 euros !!! >>
Uneix-te a la llista dels dimecres!
Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!