autor@
Oidà ❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Llenties amb carbassa i curry
Imatge i recepta original: Begin Vegan Begun
INGREDIENTS (2-3 RACIONS):
-
350g de llenties cuites
-
250g de carbassa cuita a daus
-
1 ceba
-
4-5 cullerades de tomàquet triturat
-
1 culleradeta (de cafè) de curry
-
1/2 culleradeta (de cafè) de cúrcuma
-
1 pessic de pebre
-
Sal
-
Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
En primer lloc pelem i tallem la ceba a petits daus. La sofregim a foc mig-baix amb un rajolí d'oli i una mica de sal. Quan quedi tova li afegim 4-5 cullerades de tomàquet triturat, el curry, la cúrcuma i el pebre. Deixem coure uns 5-10 minuts a foc lent.
El més complicat ja està fet! ;)
Quan veiem que la salsa de tomàquet i la ceba han agafat cos, afegim la carbassa i remenem bé, en el moment que comenci a agafar temperatura li afegim les llenties cuites i deixem que es cogui tot junt uns 5 minuts més. Si noteu que us queda una mica sec podeu afegir una culleradeta més de tomàquet triturat.
Per servir, de manera opcional, podeu afegir una mica de julivert fresc i unes llavors de lli. Que aprofiti!