La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
15 novembre 2022 · 2087
autor@
Elisenda Soler
Elisenda Soler




Cingles de Bertí

d'Elisenda Soler
 
Títol obra: Cingles de Bertí
Tècnica: Acrílic sobre fusta
Format: 40x60 cm


Aquesta obra és la reinterpretació d’un espai emblemàtic i representatiu del paisatge que es troba prop de La Garriga (Vallès Oriental). Els Cingles de Bertí són un conjunt de cingleres i relleus que separen el Moianès de la depressió del Vallès. 

La tècnica emprada es la pintura acrílica sobre un suport de fusta.
 
Aquesta obra forma part del recull d’imatges del calendari 2023 “La Garriga i el Montseny”
 
És el vuitè any que realitzo aquest projecte del Calendari: el recull dels dotze paisatges de la Garriga i el Montseny que el configuren, són plasmacions de la sensació i emoció que cadascun dels indrets pintats  m’ha provocat. El fil conductor de tots ells és la vivència expressiva del color, un color que construeix i defineix la forma. Aquest apunt espontani és el punt de partida del procés personal d’investigació així com la varietat de tècniques aplicades, que reforcen l’expressivitat de les imatges. Són fragments i evocacions d’espais i paisatges emblemàtics garriguencs.




Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Elisenda Soler
Elisenda Soler

Em dic Elisenda Soler i visc a La Garriga. La meva formació artística comença de ben petita a l’Escola Municipal d’Art de la Garriga, posteriorment continuo assistint a tallers d’art monogràfics i actualment estudio el grau en arts per la UOC.

La societat evoluciona constantment, de retruc l’art també. Anar a visitar exposicions es part de la meva font d’ inspiració i aprenentatge artístic. La cultura és important per mi.

El  meu estil pictòric està en constant experimentació, intento crear un llenguatge propi al mateix temps que em serveix per esbargir-me mentalment. Acostumo a barrejar diferents tècniques (aquarel·la, retolador, acrílic, etc.) sobre varietat de tipus de suport com paper, tela, fusta, etc.També faig servir altres disciplines artístiques com la fotografia, el gravat, etc.

L’art ha de suggerir, així que la intenció dels meus treballs es transmetre quelcom tant necessari com són les emocions i els sentiments, que l’obra no deixi indiferent a l’espectador.

Des de fa anys, realitzo un calendari anual anomenat “La Garriga i el Montseny”, un projecte artístic i personal, format per imatges de representacions de quadres d’espais i monuments emblemàtics de la Garriga. Aquest calendari està a la venda al públic, principalment a les botigues del poble així com a la Llibreria La Gralla de Granollers.

Col·laboro amb el Centre de visitants de la Garriga amb la realització de ventalls d’inspiració modernista, un posavàs modernista, la venda de productes de merxandising garriguenc així com l’impartició d’un taller de pintar ventalls a can raspall aquest any 2022.

He realitzat exposicions individuals i col·lectives, també participo en mostres d’art de la Garriga.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Formatge Ceretani Cheddar
Formatge Ceretani Cheddar

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...