La teva veu
Jordi Bosch - Mama Fermenta
Laura Crosas Gonzalez
Oidà!
L'Encaix Espai de joc
Receptes Express
Nadine Campos
Rete Demos
Formatgeria Mas d'Eroles
Carme Pla Sancho
Eco Agricultura MARJALA
Laura Solans
Associació Manou
Ton Rimbau
Horta de la Tuka
peix a casa
Mas Jalech
Reeducant les violències
Casa Bella natura
EcoBoulevard
Comarques al plat - Jo cuino en català
La Circular
El Rinclowncito
Xevi Gonzalez
CataNostrum
NO ÉS MÀGIA ÉS CUINA
Daniele Dibitonto
Peixateries La Garriga
Yolanda - La Perla Selecta
Molí de les Tinalles
Elisenda Soler
Món Ferment
24 agost 2022 · 1216
autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.




Baba Ganoush o paté d'albergínia

imatge i recepta original: danzadefogones.com

Ingredients

  • 1 kilo d'albergínies
  • 1/4 tassa de tahina o pasta de sèsam (4 cullerades)
  • 1/4 tassa de suc de llimona (65 ml)
  • 1/4 taza de julivert trossejat (4 cullerades)
  • 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra (opcional)
  • 1 culleradeta de comí mòlt
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 dents d'all


Elaboració

Preescalfar el forn a  200ºC
Punxar les albergínies amb un ganivet i col·locar-les dins una safata de forn amb paper d'enfornar. Cuinar durant uns 45 minuts o fins que estiguin tendres.Treure del forn i deixar refredar.
Posar les albergínies i la resta d'ingredients dins la batedora i batre fins que tots els ingredients quedin ben integrats.
Pots consumir el baba ganoush inmediatament o deixar refredar a la nevera.
Pots servir-ho afegint al damunt julivert picat i amb crudités d'acompanyament (cogombre, pastanaga, pebrot vermell...)
Si t'agrada més suau, pots posar afegir menys all i suc de llimona.
En el cas que et quedi massa espès, pots afegir una mica d'aigua o suc de llimona.


Si compres alguna cosa a www.oida.cat mitjançant enllaços a les nostres històries i receptes, és possible que guanyin una comissió l'autor@ del post i les impulsor@s. Això ajuda a donar suport a els nostres veïns i veïnes. Aprèn més, tu també pots incentivar el comerç local recomanant productes de la terra, i treure’t un pico mentre ho fas! www.oida.cat/impulsa. Si no, ens pots enviar una propina 😘 www.oida.cat/propulsa





Comparteix a les xarxes!
Oidà, guanya punts!! Uneix-te a la llista dels dimecres! Cada dimecres un nou missatge al WhatsApp amb notícies de productors, establiments i productes que tens més a prop teu! Si formes part de la llista participaràs en un sorteig mensual d'un val de 10 a 100 euros !!!
autor@
Oidà!
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.

Articles sobre el mateix tema
Altres temàtiques
Destacats
Carbassa confitada (verd)
Carbassa confitada (verd)

El Rebost del Pou Calent: Oferim productes a granel de proximitat o ecològics. Al Rebost hi pots trobar pasta, llegums secs i cuits, formatges, fruits secs, espècies, conserves, vins, galetes, g...