autor@
Oidà❗ L' eCommmerce 🛒 via WhatsApp que connecta ciutadans, productors i botigues locals de Catalunya.
Cols de Brusel·les saltejades
Ingredients:
-
500 g de cols de Brusel·les
-
2-3 cullerades d'oli d'oliva verge extra
-
4 dents d'all (tallats molt finets)
-
¼ culleradeta de sal
-
⅛ culleradeta de pebre negre mòlta
-
Un pessic de caiena molta (opcional)
Elaboració:
Rentem i tallem les cols de Brusel·les per la meitat longitudinalment. Traiem la punta i les fulles exteriors que estiguin més tocades.
En una olla bullim les cols amb aigua durant 3 minuts fins que quedin una mica més suaus, però sense passar-se ja que sinó el gust pot quedar alterat.
Cola les cols i elimina bé l'aigua. Si vols, pots ajudar-te d'un drap de cuina.
Escalfa oli en una paella i cuina les cols (per tandes si no hi caben totes de cop) a foc mig-alt fins que quedin daurades per tots dos costats (aproximadament uns 2-3 minuts per cada costat).
Ara ja podem afegir la resta d'ingredients (alls, sal, pebre i caiena), remenem durant 1 minut o fins que els alls quedin daurats.
Serveix de seguida amb l'acompanyament que més t'agradi!